THE CHALLENGE

In 2015 Invesco asked RAW Brothers to create a vision for Invesco Perpetual’s HQ in Henley Upon Thames. Home to 900 staff across an estate of 120,000 sq ft made up of 5 buildings. The campus needed completely rethinking to overcome siloed working, dated IT and a lack of collaboration across departments. RAW Brothers used their Personality, People and Place methodology to create a road map to guide this 3 year project.

THE INSPIRATION

Inspiration was taken from the Invesco core brand purpose and brand story. Their mountain emblem and story, AMA Dablem, remained at the heart of the RAW Brothers vision. A major cultural change piece was driven by our partners AWA to help the organisation adapt to new ways of working. Creative design solutions across the space supported a completely new way to interact for Invesco. RAW Brothers redesigned the whole workplace experience even naming the project the Connected Campus.

THE RESULTS

In July 2017 the project was complete and opened to a great fanfare by Invesco Perpetual’s CEO Andrew Schlossberg. The project has been received extremely well, with many positive comments about how easy it is to work closer together in a much more flexible space. If you have a chance to visit you will now find quite a buzz in the Basecamp social space that was built to connect the buildings together. RAW oversaw the whole workplace design process working with partners AWA, MACE and TTSP.