THE CHALLENGE

Invesco were moving 250 people to a new headquarters at London Wall. RAW were asked to lead a strategic workplace design project to create a modern, efficient, flexible and inspiring workplace with people at its heart and personality flowing throughout.

THE INSPIRATION

The first phase of the project involved collating data and conducting real-life workplace analysis to better understand the culture and the changes required. These insights shaped a report to the board, recommending a series of new workplace settings designed around real needs and injecting authentic personality into the office space.

THE RESULTS

A comprehensive workplace guideline helped steer the client through the complex move. It clearly outlined a strategic design based on a large central social space fanning out into a wider agile environment, enabling fast-paced collaborative working and new positive behaviours throughout the organisation.