THE CHALLENGE

The British Film Institute, the BFI, asked RAW Brothers to bring our expertise in brand personality and environments to help create a new workplace experience. The BFI had the challenge of consolidating their HQ in Stephen Street central London and saw this as an opportunity to create a space that inspires their staff as well as embracing new ways to work.

THE INSPIRATION

After taking the leadership team through our Brand Personality, People and Place methodology we created a vision and roadmap for the new workplace approach. At the heart of the project we tell the BFI story past, present and future. The project allowed for new ways of working from fixed desks to a co working shared environment improving collaboration and connecting people together.

THE RESULTS

BFI now has a highly flexible modern expression of their brand in the heart of London. Three completely redesigned floors and a re-engineered basement with a meeting and events space with direct access to underground screening rooms. The project has enabled the BFI to move fully into flexible ways of working. RAW Brothers oversaw the whole design project working with partners Area, AWA and Aecom.